ZFP416X

Telescopische dampkap 60 cm

419,99 €
LED strips in je afzuigkap zorgen voor uitstekend zicht tijdens het koken.
Kleurgrijs
Aantal snelhedenMicro switch
Type bedieningDruktoetsen
Type verlichtingLED strip
Energie-efficiëntieklasseC
Afzuigkracht (min./max./int.) m³/u170/440/-
Geluidsniveau (min./max./int.) dB(A)41/60/-
VetfilteringsefficiëntieklasseC
Kook bij goede verlichting

De LedStripes op de kap zorgen voor gerichte, langdurige en goed verdeelde verlichting voor optimale zichtbaarheid tijdens het koken.

Precieze en supersnelle installatie

Snelle en Best-In-Class installatie van je nieuwe dampkap met PerfectFit-oplossingen. Minder assemblagestappen en mogelijkheden zonder speciale tools bieden een compleet installatiepakket, inclusief eenvoudige vervanging van je vorige dampkap.

Kookluchtjes worden verwijderd, met efficiënte afzuiging

Onze efficiënte afzuigkap met zijn krachtige ventilatoren zorgt eenvoudiger dan ooit tevoren voor een frisse omgeving om in te koken en eten. Zijn betrouwbare, stille ventilator vermindert en verwijdert overgebleven kookgeurtjes, zodat jij van je maaltijd kunt genieten.

De telescopische dampkap helpt je ruimte te besparen

De telescopische dampkap hoeft slechts 5 cm uitgeschoven te worden om dampen en geurtjes uit de lucht in je keuken te verwijderen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het stoten van je hoofd tijdens het koken.

Regeling van temperatuur en instellingen, met drukknoppen

Met de mechanische drukknoppen op de kap schakel je tussen de ventilatorsnelheid en de verlichtingsinstellingen. Voor eenvoudige controle over de atmosfeer in je keuken.

Two chairs in a living room
Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.