Productdetails

Dit is een inductiekookplaat met een krachtige ingebouwde dampkap voor volledige vrijheid bij je keukenplanning. Deze heeft ook een JoinZone-functie die je in staat stelt om 2 kookzones te combineren tot één voor groter kookgerei, zoals grillplaten.

Voordelen

JoinZone combineert gemakkelijk 2 kookzones

JoinZone koppelt 2 kookzones om een groter kookgedeelte te maken met automatische alignering van het vermogen voor optimale kookprestaties.

4 individuele zonebedieningen voor meer vrijheid bij het koken

Bedien 4 verschillende kookzones apart met 4 individuele zonebedieningen. Stel verschillende timers in voor elk en profiteer van andere functies zoals de powerboost-functie, active touch, kinderslot en Hob2Hood.

Maak koken gemakkelijker met Hob2Hood®

De Hob2Hood®-functie verbindt de kookplaat en de dampkap. De ventilatorsnelheid van de dampkap past zich automatisch aan op basis van de warmte van de kookplaat, zonder dat je hiervoor een vinger hoeft uit te steken.

Boost voor schonere keukenlucht.

De lucht in je keuken schoon houden is makkelijker geworden. De boost-functie op de dampkap biedt onmiddellijke krachtige afzuiging van overdadige dampen of stoom. Boost wordt gedurende 10 min geactiveerd om je keukenlucht efficiënt te reinigen.

Snel opwarmen met PowerBoost

Wie wil er wachten op opwarmen? Nu kunt je de PowerBoost-functie gebruiken wanneer je intens, snel opwarmen nodig hebt op je kookplaat.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Wisselstukken en accessoires Support
Two chairs in a living room