ZZ94941AWF

AutoAdjust Wasmachine voorlader 9 kg

669,99 €
De AutoAdjust sensoren in de wasmachine stellen vast hoeveel was er in de trommel zit en passen het watergebruik en de energie-instellingen daarop aan. Dus compromisloze resultaten, ongeacht de grootte of het gewicht van de lading.
  • De inverter motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op zanussi.be en geniet van 10 jaar garantie op de inverter motor.

    Meer lezen
Afmetingen (HxBxD) in mm847x597x658(max)
Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369)9
EnergieklasseA
Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369)49
Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369)0.493
Waterverbruik ecoprogramma per cyclus (L) (EU 2017/1369)50
Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369)1.031
Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij een nominale capaciteit (h:min) (EU 2017/1369)3:40
Tijd, water en energie besparen met AutoAdjust

Er wordt niet te veel energie of water verbruikt bij kleinere wasbeurten, dankzij de AutoAdjust functie. Slimme sensoren in de trommel passen de duur en de hoeveelheid gebruikt water aan als je slechts een paar items wil wassen. Beter voor je portemonnee en beter voor het milieu.

Snelle programma’s, meer tijd voor jezelf

Met de snelle programma’s krijg je meer gedaan op drukke dagen. De Easy cyclus van 60 minuten is een geweldige allrounder en het snelle programma van 30 minuten is handig voor kleinere ladingen. Voor een extra snelle behandeling kan je kiezen voor de opfriscyclus van 14 minuten.

Geef je kleding een effectieve reiniging met CleanBoost

Het CleanBoost 60 ºC-wasprogramma voegt stoom toe aan het einde van de cyclus om je kleding een hygiënische en efficiënte reiniging te geven. Dit helpt bij het verminderen van bacteriën en allergenen in je kleding en ondersteunt een betere washygiëne.

Verminder de duur van de wascycli met FlexiTime

Je hebt altijd de controle met de FlexiTime-knop, waarmee je de cycli kan versnellen zodat ze beter passen in je planning. Tik eenmaal om te activeren en nog een keer om de duur wat in te korten. Je kan dit nog drie keer doen; iedere keer gaat er wat tijd af van de duur van de cyclus.

Minder kreukels met EasyIron

Het EasyIron-programma behandelt je wascycli met extra zorg, vermindert kreukels en vouwen in kleding. Tijdens de cyclus wisselt de draairichting van de trommel, waardoor de kleding vrijer kan bewegen. Dus hoef je minder tijd te besteden achter de strijkplank.

Two chairs in a living room
Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.