Zanussi Showroom

Maatregelen coronavirus: tijdelijke showroom geopend maar enkel op afspraak. Virtuele showroomafspraken nu ook mogelijk!

In het kader van de nieuwe Covid-19 maatregelen is onze showroom in Evere opnieuw geopend maar enkel op afspraak. Op deze manier willen we zowel onze consumenten als onze medewerkers beschermen en de impact van het virus op ons bedrijf beperken.

 

OPGELET: Kocht je een product op onze webshop dat je wil terugsturen? Omwille van beperkte bezetting is het momenteel niet mogelijk om producten persoonlijk terug te brengen naar ons kantoor in Evere. Gelieve je retours steeds op te sturen volgens bovenstaande procedure zodat ze goed verwerkt kunnen worden. Alvast onze excuses voor het ongemak.
Bekijk hier de retourprocedure voor webshopaankopen

De Zanussi-showroom krijgt een make-over

Om je nog beter te kunnen verwelkomen en onze producten te tonen, zijn we bezig met de renovatie van onze Zanussi-showroom in Brussel, Evere. Daarom verwelkomen wij je momenteel op hetzelfde adres, maar in een tijdelijke showroom met een beperkt aanbod van toestellen. Hieronder vind je de details van deze selectie.

Maak hier een afspraak in onze tijdelijke showroom.

Blijf je liever thuis? Wij helpen je graag verder via telefoon of via een videogesprek. Maak hier een virtuele afspraak met een van onze showroomadviseurs.

NIEUW: virtuele showroomafspraak

virtuele  showroomafspraak

Rustig van thuis uit onze toestellen ontdekken? Maak een afspraak en wij begeleiden je virtueel door ons aanbod.

Deze afspraak kan zowel telefonisch als via een videogesprek plaatsvinden voor een nog betere ervaring.

Tijdens zo'n virtuele afspraak zal onze showroommedewerker je onze verschillende toestellen tonen en uitleggen. Deze afspraak kan zowel telefonisch als via een videogesprek plaatsvinden voor een nog betere ervaring.

Afspraak via videogesprek
Kies je voor een afspraak via video, dan zal onze showroomadviseur je de toestellen gedetailleerd uitleggen met beeldmateriaal of korte video's. We gebruiken hiervoor het platform SightCall dat geen installatie vereist.

Of je nu informatie wenst over een enkel toestel of voor de installatie van een gloednieuwe keuken, onze showroommedewerkers helpen je graag bij je zoektocht naar de keuken van je dromen.

Inschrijven en deelnemen aan een virtuele afspraak in 3 stappen

1. Klik hieronder op "Inschrijven voor een virtuele showroomafspraak" en kies in de kalender een datum die jou past.

2. Vul je contactgegevens in het formulier in, kies een exact uur (maandag en vrijdag van 10 tot 16u, woensdag van 10 tot 20u) en het soort afspraak (telefonisch of videogesprek).

3. Ontvang binnen het uur een bevestigingse-mail.

Op het moment van de afspraak word je ofwel telefonisch gecontacteerd door onze showroomadviseur ofwel ontvang je een link per e-mail om verbinding te maken met ons videoconferentieplatform. Er is geen installatie vereist voor de virtuele afspraak.

Meer lezen

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.24.44

Maatregelen coronavirus: gezien de verstrengde overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus, is onze showroom gesloten vanaf 2 november.

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar u de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Zin om je kookkunsten te verfijnen?  Onze Showroom Officers zijn blij u te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om u te begeleiden bij het kiezen van uw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al uw vragen. 

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design ... de ergonomische lay-out van onze koelkasten ... de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers ... het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen ... de eco-efficiƫnte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten ... het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Talrijke mogelijkheden voor uw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen, ... allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van uw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om u raad te geven, te helpen en te begeleiden om van uw toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.