Zanussi Showroom

Maatregelen coronavirus: showroom heropend

Via deze weg willen we je informeren dat de dienstverlening binnen Zanussi België een mogelijke impact zal ondervinden door de verstrengde overheidsmaatregelen om het coronavirus (Covid-19) te bestrijden.

Alle nodige preventieve maatregelen werden genomen en we doen er alles aan om zowel personeel als bezoekers te beschermen en de impact van het virus op ons bedrijf te beperken. Daarom hebben we beslist om onze showroom in Evere te heropenen op woensdagen en vrijdagen, maar uitsluitend op afspraak. 

Meer info of maak een afspraak voor een showroombezoek.

OPGELET: Kocht je een product op onze webshop dat je wil terugsturen? Omwille van beperkte bezetting is het momenteel niet mogelijk om producten persoonlijk terug te brengen naar ons kantoor in Evere. Gelieve je retours steeds op te sturen volgens bovenstaande procedure zodat ze goed verwerkt kunnen worden. Alvast onze excuses voor het ongemak.
Bekijk hier de retourprocedure voor webshopaankopen

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.24.44

Maatregelen coronavirus: gezien de verstrengde overheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden, hebben we beslist onze showroom vanaf 13 mei te heropenen op woensdagen en vrijdagen, maar uitsluitend op afspraak.

Openingsuren op woensdag en vrijdag (uitgezonderd feestdagen): van 9.30u tot 17u. 

- Uitsluitend op afspraak

- Max. 2 bezoekers per afspraak

- Max. 1 uur per bezoek

Een afspraak maken met onze Showroom Officer kan telefonisch op het nummer 02/716 24 44 (van maandag tot vrijdag van 8u tot 17u). Na het kiezen van de gewenste taal, druk op 4 (productregistratie) om een bezoek aan de showroom in te plannen. Of stuur gerust een e-mail naar reception.brussels@electrolux.com

Bijkomende voorzorgsmaatregelen tijdens het bezoek:

- Onze Showroom Officer verwelkomt je graag in onze showroom, maar zal je geen hand kunnen geven als begroeting

- Gelieve de nodige afstand te bewaren tussen jezelf en de Showroom Officer

- Gelieve je afspraak te annuleren of te verplaatsen indien jij of huisgenoten koorts hebben of symptomen vertonen van aandoeningen aan de luchtwegen die een aanwijzing kunnen zijn van verkoudheid of griep.

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

Uitzonderlijk open op volgende zaterdagen van 10u tot 17u:

- zaterdag 21 november 2020

- zaterdag 5 december 2020

 

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar u de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Zin om je kookkunsten te verfijnen?  Onze Showroom Officers zijn blij u te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om u te begeleiden bij het kiezen van uw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al uw vragen. 

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design ... de ergonomische lay-out van onze koelkasten ... de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers ... het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen ... de eco-efficiƫnte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten ... het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Talrijke mogelijkheden voor uw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen, ... allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van uw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om u raad te geven, te helpen en te begeleiden om van uw toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.