Zanussi Showroom

Bezoek ons Experience Center en probeer onze producten

Wij weten hoe belangrijk het is om onze producten te zien voordat u ze koopt, om u te kunnen voorstellen hoe ze eruit zouden zien in uw huis. In onze Zanussi showroom kunt u onze machines in werking zien en ontdekt u welk toestel perfect aansluit bij uw stijl.

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar u de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Zin om je kookkunsten te verfijnen?  Onze Showroom Officers zijn blij u te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om u te begeleiden bij het kiezen van uw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al uw vragen. 

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design ... de ergonomische lay-out van onze koelkasten ... de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers ... het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen ... de eco-efficiënte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten ... het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Talrijke mogelijkheden voor uw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen, ... allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van uw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om u raad te geven, te helpen en te begeleiden om van uw toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center zonder reservatie:
Raketstraat 40
1130 Brussel
Tel: 02/716.26.00

Openingsuren  van maandag tot en met vrijdag : 10u tot 17u30. Zomer openingsuren  van 25/06 t.m.t. 31/08, sluiting om 17u.

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

Uitzonderlijk open op volgende zaterdagen van 10u tot 17u:
zaterdag 10 februari 2018
zaterdag 10 maart 2018
zaterdag 21 april 2018
zaterdag 5 mei 2018
zaterdag 16 juni 2018
zaterdag 30 juni 2018
zaterdag 4 augustus 2018
zaterdag 8 september 2018
zaterdag 6 october 2018
zaterdag 17 november 2018
zaterdag 1 december 2018

Contact:
- Voor alle vragen met betrekking tot onze showroom,
contacteer ons op 02/716.28.28 of 02/716.25.80.
- Voor alle vragen met betrekking tot uw evenementen,
contacteer Arnaud Lhoest (Consumer Activation Manager): arnaud.lhoest@electrolux.com