Zanussi Showroom

Maatregelen coronavirus: sluiting showroom tot en met 3 mei.

Via deze weg willen we je informeren dat de dienstverlening binnen Zanussi België een mogelijke impact zal ondervinden door de verstrengde overheidsmaatregelen om het coronavirus (Covid-19) te bestrijden.

Alle nodige preventieve maatregelen werden genomen en we doen er alles aan om zowel personeel als bezoekers te beschermen en de impact van het virus op ons bedrijf te beperken. Daarom hebben we beslist om onze showroom te Evere te sluiten vanaf 14 maart tot en met 3 mei 2020.

Ondanks deze maatregelen, blijven we streven naar een optimale service. De gezondheid en het welzijn van onze werknemers, hun families, van partners en bezoekers zijn onze eerste prioriteit.
We volgen de aanbevelingen van de overheid op de voet op.

Electrolux Experience Center

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toestel zou moeten kunnen uitproberen alvorens het te kopen volgens het "Try before you buy" concept. Bezoek daarom ons Experience Center in Brussel waar u de gelegenheid krijgt de nieuwste huishoudelijke apparaten te proberen, te testen en te vergelijken.

Het Experience Center omvat de showrooms van onze 3 merken (AEG, Electrolux en Zanussi), diverse vergaderzalen en een 2D / 3D-cinemazaal. Zin om je kookkunsten te verfijnen?  Onze Showroom Officers zijn blij u te verwelkomen, met of zonder afspraak. Ze zijn er om u te begeleiden bij het kiezen van uw toekomstige aankopen en ze beantwoorden graag al uw vragen. 

Speciale Test-zone en 3D animaties

Vergelijk de werking van onze kookplaten (elektrisch, gas, keramiek en inductie).

Ontdek ook, naast het design ... de ergonomische lay-out van onze koelkasten ... de grootte en de kenmerken van onze vaatwassers ... het geluidsniveau en de zuigkracht van onze dampkappen ... de eco-efficiënte eigenschappen van onze wasmachines en droogkasten ... het verschil tussen de standaard ovens, pyrolyse en gecombineerde stoomovens.

Talrijke mogelijkheden voor uw evenement

Ons Electrolux Experience Center beschikt over prachtige installaties: 2D en 3D projectiezalen, vergaderzalen, een volledig ingerichte keuken, een kookatelier, een demonstratie-keuken, polyvalente zalen, ... allemaal voorzien van nieuwste generatie audio-visueel materiaal.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, culinaire incentives, persconferenties, vergaderingen etc. en dit op een ideale ligging in het Noorden van Brussel met een eenvoudige bereikbaarheid.

Maak van uw event een succes

Al onze installaties zijn beschikbaar voor verhuur. Ons "event-team" staat paraat om u raad te geven, te helpen en te begeleiden om van uw toekomstige evenementen een groot succes te maken.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of om onze locatie eens te bezoeken.

Adres & openingsuren

Bezoek onze Experience Center zonder reservatie:
Raketstraat 40 - 1130 Brussel
Tel: 02/716.24.44

Maatregelen coronavirus: gezien de verstrengde overheidsmaatregelen om het coronavirus te bestrijden, hebben we beslist onze showroom te sluiten tot 3 mei.

Openingsuren van maandag tot en met vrijdag : 10u tot 17u30. (Tot 17 uur in juli en augustus).

Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

Uitzonderlijk open op volgende zaterdagen van 10u tot 17u:

- zaterdag 16 mei 2020

- zaterdag 13 juni 2020

- zaterdag 4 juli 2020

- zaterdag 1 augustus 2020

- zaterdag 5 september 2020

- zaterdag 3 oktober 2020

- zaterdag 21 november 2020

- zaterdag 5 december 2020