Het CleanAir+-filter installeren en vervangen

Laatst bijgewerkt 11/07/2023 14:57

Het CleanAir+-filter is een actief koolstoffilter dat vieze geuren absorbeert waardoor u de smaak en aroma van alle voedingsmiddelen optimaal kunt behouden zonder gevaar voor kruisbesmetting van geuren.

Ga voorzichtig met het luchtfilter om, om krassen op het oppervlak te voorkomen. Bij levering zit het koolstoffilter verpakt in een plastic zak om de werking ervan optimaal te houden.

Monteer het luchtfilter voor u het apparaat inschakelt.

1. Haal het luchtfilter uit de plastic verpakking.

2. Open de plastic behuizing en plaats het gevouwen oppervlak op het rooster, waarbij u het filter in het gemarkeerde gebied op het roosteroppervlak plaatst.

3. Druk het filter voorzichtig omlaag terwijl u de plastic behuizing sluit en een klik hoorbaar is.

4. Verwijder het bovenste glazen plateau uit het vriesvak. Schuif de kunststof behuizing met het luchtfilter aan de linkerkant van het glazen plateau.

5. Plaats het glazen plateau terug in het koelvak. Pas op dat u het filter niet raakt bij het plaatsen van het glazen plateau.

Het luchtfilter vervangen

1. Open de plastic behuizing.

2. Trek het gebruikte luchtfilter naar buiten.

3. Haal het nieuwe luchtfilter uit de plastic verpakking en plaats het in de lade.

4. Sluit de kunststof behuizing.

5. Druk na het vervangen van het filter op de alarmknop Filter Reset op het bedieningspaneel om het alarm uit te schakelen.

Voor de beste prestaties plaatst u de plastic behuizing op de juiste plaats (links van het glazen schap) en vervangt u het luchtfilter elke 6 maanden.Zie "Indicator vervanging luchtfilter" voor meer informatie.

Het luchtfilter is een verbruiksartikel en valt als zodanig niet onder de garantie. U kunt nieuwe luchtfilters aanschaffen bij uw lokale dealer.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.