De koel-vriescombinatie heeft een mechanische fout of is beschadigd

Laatst bijgewerkt 13/11/2020 14:09

Probleem

• Koel-vriescombinatie heeft een mechanische fout of is beschadigd

Geldt voor

• Koel-vriescombinatie

Oplossing

Wanneer de binnenvoering van uw toestel beschadigd of gebarsten is, kan de schade opgelopen zijn tijdens het transport, tijdens installatie, door voorwerpen die opgeslagen zitten in het toestel, of door externe mechanische middelen.

1. Als u schade ontdekt tijdens het uitpakken van het toestel:
    het toestel niet aansluiten of gebruiken.
    Neem contact op met de dealer van wie u het toestel heeft gekocht en adviseer hen over de schade. U vindt het telefoonnummer van de verdeler op de factuur of de leveringsnota. De schade die wordt aangebracht in transit of tijdens de installatie wordt niet gedekt door de garantie.
  2. Als u schade ontdekt nadat u het apparaat heeft geinstalleerd en gebruikt:
    In dit geval moet u contact opnemen met uw dealer om hen te verwittigen over de ontdekte schade.
  3. Indien de schade werd aangebracht door items opgeslagen in het toestel, of door andere mechanische middelen:
    Alle barsten kunnen netjes worden afgedicht met een afdichtmiddel voor algemene doeleinden. Zorg dat uw afdichtmiddel niet-toxisch is en geschikt voor voedselopslagcompartimenten.
  4. Wanneer scharnieren, geleiderails of laden zijn verbogen, afgebroken of niet passen.
    Maak gebruik van onze webshop om reserveonderdelen te bestellen of boek een technieker om deze te vervangen.

Klik hier voor de AEG webshop.
    Klik hier voor de Zanussi webshop.
    Klik hier voor de Electrolux webshop.