Kookplaat kan niet worden geactiveerd of werkt niet

Laatst bijgewerkt 17/03/2020 15:13

Probleem

• Het apparaat kan niet worden geactiveerd of werkt niet
  • Kookplaat werkt niet

Geldt voor

• geïntegreerde elektrische kookplaat
  • vrijstaand fornuis met elektrische kookplaat
  • geïntegreerde inductiekookplaat
  • vrijstaand fornuis met inductiekookplaat

Oplossing

1. Zorg ervoor dat niet meer dan 10 seconden zijn verstreken sinds u het apparaat hebt geactiveerd.

Activeer het apparaat opnieuw.

2. Controleer of meerdere symbolen niet tegelijkertijd werden aangeraakt.

Raak slechts één symbool aan.

3. Reinig het bedieningspaneel van water- en vetvlekken.

4. Schakel de kinderbeveiliging uit.

Raadpleeg de volledige beschrijving in de gebruikershandleiding, aangezien de procedure afhankelijk is van het model van het apparaat. Download gebruikershandleiding .

5. Schakel de STOP + GO-functie uit.

Raadpleeg de volledige beschrijving in de gebruikershandleiding, aangezien de procedure afhankelijk is van het model van het apparaat.

6. Schakel de demomodus uit.

7. Neem contact op met een erkend servicecentrum.

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we aan om een bezoek van een onderhoudstechnicus aan te vragen.