Aangesloten oven - hoe aan boord van het apparaat?

Laatst bijgewerkt 18/05/2020 12:41

Probleem

• Hoe aan boord van het apparaat?
  • Hoe sluit ik de CombiSteam Pro Smart-oven aan op de "My Electrolux" -app?

Geldt voor

• CombiSteam Pro Smart oven

Oplossing

Op mobiel apparaat'My Electrolux' / 'My AEG'-app installeren vanuit de App Store (iOS) of Google Play (Android)Start de app en registreer / LoginDruk onderaan op de knop ApparatenSelecteer Appliance toevoegen op het scherm

De app zal u vragen om het apparaat WiFi te starten

Schakel over naar Oven

Op Oven

Druk na het laden op het wifi-pictogram op uw ovenscherm ... schakel Oven in

Wanneer het scherm Draadloze configuratie wordt geopend, drukt u op WiFi uit en selecteert u AAN

Wacht en selecteer de optie Draadloze installatie wanneer deze verschijnt. Uw oven begint met Wifi en dit kan 30-40 seconden duren.

Selecteer Ja op het volgende scherm wanneer u wordt gevraagd om de oven op het draadloze netwerk aan te sluiten.

Wanneer u dit scherm ziet verschuiven naar de app op een mobiel apparaat

Op mobiel apparaatdruk op VOLGENDEWanneer u dit scherm ziet, gaat u naar de WiFi-lijst in de instellingenselecteer het AJ_OV1_xx.xx.xxx oven WiFi-netwerk en keer terug naar de Electrolux Apphet duurt enkele seconden om naar het volgende scherm te gaanSelecteer het wifi-netwerk van uw thuisrouter en selecteer VOLGENDE

Voer uw inloggegevens in en selecteer VOLGENDE

Het vraagt: "Wilt u dit netwerk onthouden? Selecteer VOLGENDE

Het duurt een paar seconden om verbinding te maken met de oven. Schakel naar de oven

Op Oventik op het laatste scherm en het gaat naar het volgende schermRaak het terug-pictogram aan, u komt bij het hoofdscherm van Oven en de Oven is verbonden met de AppOm uw oven vanaf een smartphone of tablet te bedienen, schakelt u Afstandsbediening in het ovenscherm in door het mobiele symbool aan te raken

Wanneer u dit scherm ziet, raakt u Ja aan om de afstandsbediening te krijgen.

Om de afstandsbediening te deactiveren, drukt u op het mobiele symbool op de oven en het tweede scherm verschijnt en raakt Ja aan