Storing - Alle lampjes/LED's knipperen 3x en het programma start niet

Laatst bijgewerkt 15/10/2021 16:23

Probleem

• Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle lampjes 3x knipperen, maar het programma start niet.
  • Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle LED's drie keer knipperen, er kan wel een programmakeuze gemaakt worden, maar het programma gaat niet beginnen.
  • Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display staat in demostand.

Geldt voor

• Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display

Oplossing

Als alle lampjes op de vaatwasser 3x knipperen na het aanzetten van de vaatwasser en als na het sluiten van de vaatwasserdeur het gekozen programma niet start, dan staat het toestel in demostand.

Uitschakelen van de demostand:

1. Schakel de vaatwasser in met de aan/uit toets.
  2. Houd de toetsen ECO en AUTO gedurende 5 seconden ingedrukt. Alle LED's en symbolen op het bedieningspaneel knipperen gedurende 3 seconden.
  3. Kies een programma en sluit de deur van de vaatwasser.
  4. Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij het bezoek van een technieker.
    Een servicebezoek kan 24 uur per dag online geboekt worden, waarbij de gewenste datum kan gekozen worden.
    Klik rechts bovenaan dit artikel op "Herstelling aanvragen".