Droogkast geeft foutmelding EHO, EH0 weer

Laatst bijgewerkt 12/11/2020 14:16

Probleem

• Droogkast toont foutcode EHO, EH0

Geldt voor

• Droogkast met luchtafvoer
  • Condensatiedroogkast
  • Warmtepomp droogkast

Oplossing

1. Foutcode EHO, EH0 geeft aan dat er een probleem is met de voeding of een elektronische module.

2. Controleer de stroomtoevoer door een ander toestel op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en kijk of het werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, zijn er waarschijnlijk problemen met de bedrading of de stroomvoorziening.
    Waarschuwing! Gebruik nooit een verlengsnoer bij het installeren van witgoed. Dit kan kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

3. Probeer het toestel te resetten. Schakel de stroom uit door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten, en steek de stekker weer in het stopcontact. Hetzelfde resultaat kan worden bereikt door de stroom in uw zekeringbord uit te schakelen. Sluit het toestel aan, schakel het in en selecteer een programma.

4. Als de foutcode blijft verschijnen, neem dan contact met ons op. We bekijken samen hoe het probleem kan aangepakt worden.
    Of maak zelf een online service afspraak. De afspraak kan 24 uur per dag geboekt worden, kies daarbij de datum die voor jou het beste past.

Oorzaak

• Wanneer een droogkast bijvoorbeeld op een generator is aangesloten, kan de melding EH0 op het display worden weergegeven.
  • Wanneer een droogkast niet is aangesloten op een stroomvoorziening van 230 V / 50 Hz (in Europa) , kan de foutmelding EH0 op het display verschijnen.