Storing - Foutcode EHO op droogkast

Laatst bijgewerkt 11/08/2022 17:51

Probleem

• Droogkast toont foutmelding EHO, EH0

Geldt voor

• Droogkast

Oplossing

Foutcode EHO, EH0 duidt op een storing van een elektronisch onderdeel of een storing in de voeding.

1. Controleer de stroomtoevoer door een ander toestel op hetzelfde stopcontact aan te sluiten en kijk of het werkt. Als het andere apparaat ook niet werkt, zijn er waarschijnlijk problemen met de bedrading of de stroomvoorziening.
    Waarschuwing! Gebruik nooit een verlengsnoer bij het installeren van een droogkast. Dit kan kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

2. Probeer de droger te resetten. Schakel de stroom uit door de stekker uit het stopcontact te halen en 30 seconden te wachten, en steek de stekker weer in het stopcontact. Hetzelfde resultaat kan worden bereikt door de stroom in uw zekeringbord uit te schakelen. Sluit de droogkast aan, schakel deze in en selecteer een programma.

3. Als bovenstaande suggestie werd uitgevoerd en het probleem is niet opgelost, raden we het bezoek aan van onze servicetechnieker. Een exacte foutdiagnose kan alleen worden gemaakt na controle door de technieker.
    Neem contact op met onze servicedienst of boek zelf een service-afspraak online en kies daarbij de gewenste datum voor het bezoek. Klik op "Herstelling aanvragen", rechts bovenaan dit artikel.