Wanneer ik mijn droogtrommel open, is er een grote hoeveelheid pluksel/pluizen

Laatst bijgewerkt 21/05/2020 16:35

Probleem

  • Wanneer ik mijn droogtrommel open, is er een grote hoeveelheid pluksel/pluizen Het is normaal dat er zich tijdens het droogproces pluisjes vormen en dit kan niet voorkomen worden. Dit proces hangt sterk af van de lading (bijv. nieuwe handdoeken, fleece, enz.).

Geldt voor

  • Ventilatiedroger
  • Condensdroger
  • Warmtepompdroger

Oplossing  

1. Controleer de luchtcirculatie tijdens het schoonmaken.

2. Reinig de filters in de deuropening.  

3. In het geval van een condensator of warmtepompdroogtrommel moet u ook de condensator reinigen, deze bevindt zich onderaan uw toestel.  

4. In het geval van een ventilatiedroogtrommel, dient u te controleren of er een onbelemmerde luchtstroom door de ventilatieslang en door een muur gaat.  

5. Neem contact op met ons geautoriseerde servicecentrum.  

Als de bovenstaande adviezen het probleem niet oplossen, raden we u aan een bezoek van een servicetechnieker aan te vragen.   

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.

Waarschuwing: We raden het af om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.

Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde Zanussi techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.