Afdichting op de deur van de wasmachine is beschadigd

Laatst bijgewerkt 20/11/2019 14:22

Probleem:

  • De afdichting van de wasmachinedeur zit los, is beschadigd of vervormd

Geldt voor:

  • Voorladende wasmachine (ingebouwd en losstaand)

Oplossing:

1. Neem contact op met ons geautoriseerde servicecentrum.  

Als de afdichting van de deur los, gebroken of vervormd is adviseren wij om een bezoek van een technieker te verzoeken om de afdichting te laten vervangen.  

Oorzaak:

1. De beschadiging van de afdichting van de deur wordt normaal gesproken veroorzaakt door te veel in de machine te laden of doordat het wasgoed aan het begin van een programma tussen de afdichting en het deurpaneel vast komt te zitten.  

2. Het wassen van stoffen, die ernstig vervuild zijn met olie, vet of andere vettige substanties, kunnen rubberen onderdelen van de wasmachine beschadigen. 

Dergelijke stoffen moeten met de hand voorgewassen worden voordat zij in de wasmachine geladen worden.    

LET OP: Afhankelijk van het probleem, kan mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technieker in rekening worden gebracht.    

Waarschuwing: We raden het af om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Trek de stekker uit het product en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.


Boek een technieker
Boek een technieker

Maak een afspraak met één van onze gekwalificeerde Zanussi techniekers en ontdek onze professionele service bij je thuis.

Wisselstukken en accessoires
Wisselstukken en accessoires

Vind originele wisselstukken voor jouw toestel in onze webshop en laat ze leveren tot aan je deur.