Over Zanussi

EEN VEREENVOUDIGD LEVEN THUIS

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Wij combineren ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat we doen.

ONZE GESCHIEDENIS

In 1916 begon de jonge entrepreneur Antonio Zanussi met het maken van fornuizen in Noordoost-Italië en ontwikkelde hij al snel een reeks innovatieve producten. Sindsdien heeft Zanussi een pioniersrol gespeeld bij huishoudelijke apparatuur. Met innovaties zoals het eerste gasfornuis en de eerste koelkast met automatische ontdooimodus. Een slim Italiaans ontwerp is de hoeksteen van ons succes vandaag, net zoals dat 100 jaar geleden was.

ALLES. EENVOUDIGER.

In de afgelopen 100 jaar hadden we enkele slimme ideeën die allemaal gebaseerd waren op één ding: het creëren van producten om uw leven eenvoudiger te maken. We hebben de was verlicht met XXL wasmachines en in de keuken hebben we ovens gemaakt, waarbij u niet vies wordt doordat ze zelfreinigend zijn. Wij zijn vereenvoudigers van het leven thuis, zodat u meer tijd heeft voor uw vrienden en familie.

DESIGN EN INNOVATIE

Een perfect huwelijk tussen engineering en design garandeert dat Zanussi apparaten ontwikkelt die ver voor hun tijd zijn. Wij streven ernaar om uw leven zo eenvoudig mogelijk te maken wat betreft diverse categorieën, zoals koelkasten, fornuizen, ovens, dampkappen, kookplaten, wasmachines en droogkasten.

DE EVOLUTIE VAN ONZE PRODUCTEN

Er is een hele boel gebeurd in de afgelopen 100 jaar. Ontdek hoe onze producten zijn geëvolueerd om uw leven eenvoudiger te maken.

VAN UREN NAAR SECONDEN

Onze kookplaten zijn met de jaren steeds sneller geworden. Als eerste lanceerden we de gaskookplaat in 1916. Dit was veel sneller dan het kappen van hout en het betekende dat u een kop thee kon maken met één druk op een knop. Even snel vooruit naar 2000 en we lanceerden onze inductiekookplaat. Sneller, veiliger en energiezuiniger, waardoor het lange wachten tot het water kookt tot het verleden behoort.

VAN VUUR NAAR STOOM

Voor Zanussi is het altijd de uitdaging geweest om bakken eenvoudiger te maken. In 1916 creëerde Antonio Zanussi zelf onze eerste stalen oven voor een beter resultaat dan een open vuur. Tegenwoordig kan de oven van Zanussi uw keuken omtoveren tot een bakkerij. Onze Direct Steam oven geeft u de perfecte korst door een beetje stoom toe te voegen en als u klaar bent, reinigt de oven zichzelf met één druk op de knop. Eenvoudig.

VAN IJSBLOKKEN TOT KOEL-/VRIESKASTEN

Jaren geleden hadden we een kelder of enkele grote blokken ijs nodig om ons voedsel vers te houden. Pas in de jaren vijftig kwam de elektrische koelkast die het opslaan van voedsel eenvoudiger maakte. Nu hebben we TwinTech, de crème de la crème van de opslag van vers voedsel. Met een aparte luchtstroom van de koelkast en de vrieskast blijft uw voedsel langer vers en smaakvol.

VAN EENTJE TEGELIJKERTIJD TOT 10 KG IN EEN KEER

De was doen is gedurende de afgelopen 100 jaar enorm veranderd. Toen was het bijna een fulltime taak. Nat maken, schrobben, nat maken, schrobben, uitwringen, uithangen, wachten, klaar. Maar nu kan de LINDO300 de sportkleren van een heel voetbalteam in één keer wassen. Dat betekent 10 kg aan was dat met één druk op de knop gewassen wordt. Zo bent u minder tijd kwijt met wassen en hebt u meer tijd voor leuke dingen. Eenvoudig.