NOG ZO MAKKELIJK MET STOOM

NOG ZO MAKKELIJK MET STOOM

VAN BRILJANTE BRIOCHE TOT PERFECTE PITA

Bakken met stoom maakt korsten krokanter, kleuren helderder en het kruim zachter en luchtiger. Met directe stoom kunt u met een druk op de knop smaak en kleur toevoegen aan uw gebak, zodat voedingsstoffen bewaard blijven en de smaak wordt versterkt.

Brood zoals van de bakkerij

Onze Multifunctionele PlusSteam Oven bakt, grilt en roostert net zoals een gewone oven. Maar u kunt er ook wat stoom mee toevoegen aan uw kookproces. Dus elk brood, bolletje en focaccia bakt net zoals het hoort.

BAKKEN MET PLUSSTEAM

  • 1
    STAP 1

    Giet 100 ml in de holte onderaan voordat u de oven inschakelt.

  • 2
    STAP 2

    Selecteer de functie True Fan Cooking/Plus Steam en zet de oven vervolgens op de juiste temperatuur.

  • 3
    STAP 3

    Druk op de PlusSteam om stoom toe te voegen en zie uw gebak rijzen! Doodeenvoudig.

alt text

Recepten voor heerlijke smaak, makkelijk

Heerlijke gerechten worden makkelijk met directe stoom. Wij hebben recepten om u te helpen het meeste te halen uit uw stoomoven. Van overheerlijke baguetten tot lekker pitabrood met uw favoriete dipsauzen...

#EASYTIPS MET STOOM

Fris het brood van gisteren op met een beetje stoom. Uw brood zal onmiddellijk opnieuw zacht en heerlijk smaken. U hoeft brood nooit meer weg te gooien!

ER SCHUILT WETENSCHAP ACHTER STOOM

Met de juiste hoeveelheid vocht, in combinatie met traditionele warmte, kan elk soort deeg perfect rijzen en bakken, inclusief taarten, broden, muffins en croissants.