Een open koel-vriescombinatie van Zanussi

KOEL-VRIESCOMBINATIES

Koel-vriescombinaties zijn een slimme, ruimtebesparende oplossing voor je keuken. We hebben hoge en grote koel-vriescombinaties. Kies tussen een vrijstaande of inbouw Zanussi koel-vriescombinatie, afhankelijk van je ruimte en behoeftes.

Kies een koel-vriescombinatie

of lees onze koopgids voor advies

TWINTECH® NO FROST-TECHNOLOGIE

TwinTech® No Frost-technologie maakt gebruik van twee afzonderlijke, onafhankelijke koelsystemen: één voor de diepvriezer en één voor de koelkast. Doordat er wordt gezorgd voor een optimale luchtvochtigheid in de koelkast, hoeft deze nooit te worden ontdooid.

TwinTech®

TwinTech®

 • De juiste luchtvochtigheid om smaak, textuur en versheid langer te bewaren
 • Een koelsysteem koelt de diepvriezer, zodat er zich geen ijs opbouwt
 • De andere koelt de koelkast, biedt een hogere luchtvochtigheid voor langdurige versheid.

NOFROST KOEL-VRIESCOMBINATIE VOOR LANGERE VERSHEID

Bewaar je groentes tot wel zeven dagen kraakvers met de TwinTech® NoFrost koel-vriescombinatie. Het behoudt de juiste vochtigheid in de koelkast, zodat ingrediënten vers en knapperig blijven. En met twee onafhankelijke koelsystemen is er geen risico op aanvriezen in de vriezer.

Ruimte over, met SpaceFlex

De supergrote SpaceFlex koel-vriescombinatie is extra hoog met nog meer opbergruimte. Dankzij de grote, verstelbare vakken kun je de ruimte bovendien naar wens aanpassen. Er is altijd voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Ruimte over, met SpaceFlex.

SpaceFlex

SpaceFlex

 • Meer capaciteit dan standaardmodellen, dankzij de extra hoogte.
 • De binnenkant is helemaal verstelbaar, een flexibele manier om ingrediënten zo vers mogelijk te houden

BEWAAR MEER VAN JOUW FAVORIETE SMAKEN

Dankzij de extra hoogte heeft de koelkast meer ruimte om meer vers voedsel te bewaren. En omdat de binnenkant gemakkelijk aan te passen is, is er meer flexibiliteit om ingrediënten te bewaren en zo vers mogelijk te houden.

Populairste koel-vriescombinaties

Met de LowFrost koel-vriescombinatie hoef je niet zo vaak te ontdooien. Dus minder ontdooien betekent minder werk en gemakkelijker om te onderhouden; je koel-vriescombinatie blijft perfect werken.

 • LowFrost
 • ColdSense
 • Bediening binnenin

Bewaar je groentes tot wel zeven dagen kraakvers met TwinTech®. NoFrost-technologie maakt gebruik van twee afzonderlijke, onafhankelijke koelsystemen: één voor de diepvriezer en één voor de koelkast. Doordat er wordt gezorgd voor een optimale luchtvochtigheid in de koelkast, hoeft deze nooit te worden ontdooid.

 • DynamicAir-systeem
 • NoFrost

De supergrote SpaceFlex koel-vriescombinatie is extra hoog met nog meer opbergruimte. Dankzij de grote, verstelbare vakken kun je bovendien de ruimte naar wens aanpassen. Er is altijd voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Ruimte over, met SpaceFlex.

 • SpaceFlex
 • TwinTech®
 • NoFrost

EEN NIEUWE KOEL-VRIESCOMBINATIE KIEZEN

Je koel-vriescombinatie vormt een cruciaal onderdeel van je keuken. Het is niet altijd makkelijk om een nieuwe koel-vriescombinatie te kiezen. Hier is een handleiding om het hele proces gemakkelijker te maken...

KOOPGIDS KOEL-VRIESCOMBINATIE

Nieuwe pictogrammen voor koel- en vriesprestaties

A. Nieuwe QR-code. Scanbaar met smartphone voor meer informatie.
B. Energie-efficiëntieklasse.
C. Jaarlijks energieverbruik, kWh/jaar.
D. Het totaal van de volumes van het vriesvak/de vriesvakken.
E. Het totaal van de volumes van het koelvak/de koelvakken en het niet-vriesvak/de niet-vriesvakken.
F. Akoestische geluidsemissies door de lucht.

Ontdek nieuwe energielabels