Productdetails

We hebben duurzaamheid ingebouwd in onze was-droogcombinaties met een krachtige invertermotor. Je kan grote hoeveelheden wasgoed steeds opnieuw snel en stiller wassen en drogen.

Voordelen

Minimaliseer energieverbruik en geluid

Geniet langer van consistente resultaten dankzij de inverter-motor van de was-droogcombinatie. De verbeterde technologie maakt stillere cycli mogelijk, zodat je ook 's nachts kunt wassen zonder je buren te storen. En zo verbruik je ook nog minder energie.

Tijd-, water- en energiebesparing

Bespaar tijd en reduceer je energie- en waterverbruik dankzij de functie AutoAdjust die de cyclustijd, het water en de energie automatisch aanpast aan de grootte van de lading.

Gewassen en gedroogd binnen een uur

Als je haast hebty, kan kleding worden gewassen en gedroogd in slechts één uur met deze snelle cyclus. En je hoeft verder niets te doen – gewoon wassen, drogen en dragen.

Snel opfrissen en minder kreukels met de stoomcyclus

Verminder kreukels en fris je favoriete kledingstukken op met stoom. De korte cyclus van 25 minuten helpt vezels te verzachten, en dat betekent weer minder strijkwerk Dit kan zelfs worden gebruikt als snellere manier om kledingstukken die je slechts een paar uur gedragen hebt, op te frissen.

Snel programma, meer tijd voor jezelf

Was in een flits met snelle programma’s. De snelle cyclus van 20 minuten betekent dat je meer gedaan krijgt binnen je schema. Ideaal voor opfrissen laat op de avond en doordeweeks wassen.

Accessoires

Service

Wist u dat u kleine problemen kan oplossen zonder een technieker te boeken? Zoek hieronder naar uw probleem.

Heb je dit product al in huis?

Registreer je toestel om snel toegang te krijgen tot productinformatie. Krijg hulp, wisselstukken of accessoires via onderstaande links.

Registreer je toestel Wisselstukken en accessoires Support
Two chairs in a living room