Koopgidsen

Koopgidsen

Op zoek naar het ideale toestel? Easy.

Of je jouw droomkeuken aan het samenstellen bent of simpelweg een oud toestel vervangt, onze slimme, handige koopgidsen geven je alle nodige info om de juiste keuze te maken.

DE IDEALE WASMACHINE? EASY.

Combineer eenvoudig drogen met eenvoudig wassen. Raadpleeg de koopgids wasmachines met handige tips en vind uw ideale wasmachine.

De ideale droogkast? Easy.

Combineer eenvoudig wassen met eenvoudig drogen. Raadpleeg de koopgids droogkasten met handige tips en vind uw ideale droogkast.

DE IDEALE DAMPKAP? EASY.

Bekijk onze koopgids dampkappen om te weten waar u op moet letten om het perfecte gezelschap te vinden voor uw kookplaat.

Vind jouw perfecte oven

Jouw oven is het middelpunt van je keuken. Of je nu kookt voor een grote groep of gezellig voor twee, of je gegrild eten verkiest of sappig gebraad. Hier ontdekt welke oven bij jou past.

DE IDEALE KOOKPLAAT? EASY.

Bekijk onze koopgids kookplaten om te weten waar u op moet letten om het perfecte gezelschap te vinden voor uw dampkap.

KIES EEN NIEUWE KOEL-VRIESCOMBINATIE 

Je koel-vriescombinatie is een onmisbaar onderdeel van uw keuken. Het juiste toestel kiezen kan moeilijk zijn. Daarom vindt u hier een gids die u hierbij helpt...

DE PERFECTE VAATWASSER

De truc bij het kiezen van een vaatwasser? Zorg ervoor dat de wasprogramma's passen bij uw serviesgoed. Ruimte, plek, gemak, capaciteit en energieverbruik zijn ook belangrijk...